Skip to main content
Brasserie Bij Ons: Avondvullend genieten van tapas

Gezellig de tijd nemen voor elkaar.

Kom sfeer proeven bij Brasserie Bij Ons

In hartje Silvolde kunt u bij Brasserie Bij Ons gezellig samen aan tafel, genieten van onze tapasgerechten. Uit eten met vrienden, familie en de tijd nemen voor elkaar. Binnen in onze knus ingerichte brasserie of buiten op ons ruime terras serveren we de heerlijkste tapas, volgens beproefd recept: per ronde twee gerechten per persoon, die u natuurlijk onderling kunt delen. Op onze tapaskaart vindt u de lekkerste creaties. Voor € 34,95 kunt u de hele avond onbeperkt genieten van tapas (excl. drankjes).

Bourgondisch dineren in hartje Silvolde

Wij hebben 4 bieren op de tap en schenken ook diverse soorten huiswijn per glas zo hebben wij naast onze uitgebreide tapaskaart alles in huis om met ons jonge, enthousiaste team een geweldige avond uit te bezorgen

Openingstijden

Elke dag: vanaf 16.30 uur

Kom gezellig eten, reserveer hier je tafel

Uw reservering voor Brasserie Bij Ons ontvangen wij graag online. Door drukte kan het voorkomen dat wij op bepaalde momenten minder goed telefonisch bereikbaar zijn.

Wil je direct reserveren voor het diner? Selecteer het aantal personen en de gewenste datum. Je ziet direct of er nog plek is op het door jou gekozen moment. Wanneer er geen beschikbaarheid wordt gegeven, wil dit zeggen dat wij geen plaats hebben voor jouw gezelschap. Je kan je inschrijven op onze wachtlijst. Zodra er een tafel beschikbaar komt, krijg je daar bericht van.

Na het invullen van je gegevens ontvang je een bevestiging van de reservering per e-mail of SMS. Let op, het kan zijn dat uw bevestiging in uw ongewenste mail terecht komt.

Wil je ons bellen of mailen?

We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0315 – 345020 daarnaast kunt u mailen naar reserveringen@bijonssilvolde.nl

Adres:

Markt 1, 7064 AZ Silvolde